mandag 24. juni 2013

På toppen av taketForrige uke var jeg på presselunsj med www.godfisk.no på selveste taket til hotellet The Thief. Arrangørenen var heldig med været - for sola strålte og det var 25 grader og nesten vindstille. Og Wow! For en utsikt! Vi fikk prøvesmake grillet fisk i ulike varinter og fikk med oss mange nyttige grilltips for sommeren som var verdt å få med seg. Klikk deg inn på lenken til Godfisk for gode råd.


Dette er utsikten ut mot Oslofjorden fra The Thief. Kan ikke klage.


Deilig grillet laks - trikset er å grille romtemperert fisk og at grillkullet har ligget lenge nok.Nydelig dekket bord for anledningen av stylist Birgitta Roald


Grillede sitroner blir søtere og mildere - perfekt til grillet fisk.


Ingen sure miner denne dagen når lunsjen tilbringes på en fantastisk takterrasse.Med nydelig mat - her torsk penslet med pesto rett før servering


Det møtte også opp venner og bransjefolk. Her er Hanne Buxrud. Tidligere matskribent i Kamille. Nå frilans matorakel og journalist med bloggen: www.bortebortehjemme.noTakk for meg og en flott dag på Tjuvolmen. Dette inspirete til en sommer med mye god fisk på menyen. 3 kommentarer:

 1. Hi Line!!! is nice to see you at least in your blog!!! you look great! and the food looks fantastic too!
  stor klem
  Mars.

  SvarSlett
 2. Hei Marsela - Så hyggelig å få kommentar fra deg. Møtes til en kaffe etter sommerferien - og et lite intervju med deg til hjemmet ditt? Stor klem og god sommer.

  SvarSlett
 3. Hei Line. Kan du sende meg adressen din: har en liten hilsen til deg som takk for fine timer på taket. Mvh Sara Møllebakken, Sjømatrådet. (sm@seafood.no)

  SvarSlett