onsdag 12. juni 2013

Pressefrokost

I forrige uke var jeg invitert til frokost på Kolonihagen i regi av Home & Cottage. Anledningen var presentasjon av deres nye høstkolleksjon. Kolleksjonen som kommer i butikken i midten av august er det bare å begynne å glede seg til. Masse fint som jeg kunne tatt rett inn i heimen. Og det finnes noe for allesmaker.Inngangspartiet til Kolonihagen er en sann fryd


Som å være i en bakgård i FrankrikeLekker oppdekning med servitør som står til stilen


Deilig frokost er alltid en god start på dagen.


Hanne Lønnestad sortimentssjef for Home & Cottage forteller om høstens trender. Masse spennende kommer til å skje med vareutvalget. Og i august kommer de med en egen katalog på 52 sider med basis - sortiment på deres egne møbler og accessoirer. 


En av stilene til høsten er Pine Ranch- cowboy og Ralph Lauren er stikkord. Den andre er African Rumours. Her snakker vi Afrikanske mønstre og håndverk. 


De to andre er mere klassiske og en del av basisissortimentet. Nordic Sense som har strukturer fra naturen, kalde toner, strikk og værbitt porselen. Den siste trenden er Home traveller som har elementer av messing, malt tre, keramikk, svart og håndarbeide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar