mandag 13. mai 2013

Min kreative venninne

For mange år siden satt Bente Helstrøm og jeg og klekket ut en idé om å lage et kreativt julemarked med inspirasjon fra Designtorget i Stockholm. Sammen med Paul Løwe og Alexandra Villefrance startet vi eventyret Designernes eget julemarked http://www.dejm.no som umiddelbart ble en stor suksess. I dag er det bare Bente som er primus motor og som står bak hele arrangementet alene. Og det er fortsatt en stooooor suksess. I helgen hadde hun arrangert loppemarked i sitt eget nabolag og jeg måtte selvfølgelig titte innom. Det ble boller og saft, og et par rekvisitter med under armen hjem. Jeg tok også noen bilder av Bentes gode ideer som var spredt rundt i leiligheten hennes.


                  Stikksag er Bentes gode venn. Med den lager hun små skulpturer rundt i heimen.


Små trær er fint som pynt, laget av resirkulert plank.


Papirroser limt på en grillpinne. Supert til 17- mai bordet i flere ulike farger.Inspirasjonsboard rett på kjøkkenveggen. Bente har nemlig kjøpt seg hus på Cuba! Yes du hørte riktig. Så her henger planer for det nye feriehuset.
Og her har du multikunstneren sjøl. Til daglig jobber Bente som designer for La Mote og Pierre Robert. Men på fritiden står verken stikksag eller kreative krumspring stille. I morgen får du se litt av Bentes balkong - hvor hun også har laget noen fine, enkle og rimelige løsninger.

Line

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar